Demonen Toren

Demonen Toren Achtergrond.jpg


Flag neutral.png Demonen Toren
Info:
Één van de meest gebruikte maps van heel Metin2. Het wordt ook wel een "DT-Run" genoemd. Deze map bestaat uit 9 vloeren, elke vloer heeft een opdracht. Het uiteindelijke doel van deze mappen zijn, dat wanneer men tot vloer 6 gedaan heeft, krijgen ze een Smid gespawnt. Dit is niet zomaar een Smid, deze Smid maakt het mogelijk om items te upgraden ZONDER dat je Upgrade Items nodig bent. Dit werkt echter net als de Gilde Smid: Je hebt een Demonen Toren Juwelier, Demonen Toren Pantsers en een Demonen Toren Wapens. Op vloer 6 spawnt er één willekeurig smid.

Deze Smeden hebben dezelfde slagingskans als de gewone Dorpssmid. Ook wanneer de upgrade faalt, is het item verloren.

Deze map wordt ook vaak gebruikt wanneer GM's een Event doen (DT Run met de GM).

 • Vloer 1:

Om hier te komen moet je Level 40 of hoger zijn, en dan praat je met Demonen Toren Wachter.
Het doel van deze vloer is om Metin van Stoerheid te vernietigen. Let op: dichtbij deze Metin staan Slinkse Demon Monsters, deze doen aanzienlijk meer schade dan gewone Demon Monsters. Na het vernietigen word je verplaatst naar Vloer 2.
N.B.: wanneer de Metin Steen er niet staat, zul je moeten wachten of een andere Kanaal pakken. De respawntijd is 10 minuten.

 • Vloer 2:

Versla alle Monsters. Elke Monster moet gedood worden om naar de volgende vloer te gaan.

 • Vloer 3:

Versla alle monsters Elke Monster moet gedood worden om naar de volgende vloer te gaan.
Let op: op deze vloer bevind zich ook een baas: Demonen Koning. Het is raadzaam deze als laatste te lokken/doden omdat deze ook Vliegende Schedels spawnt.

 • Vloer 4:

Vernietig Metin van Duivel. Nadat deze vernietigd is krijg je 7 Metin van Herfst gespawnt. Één van deze zeven is de sleutel om naar de volgende vloer te komen. Wanneer een Metin van Herfst op de helft is en hij verdwijnt, is dit een verkeerde Metin.

 • Vloer 5:
Op deze vloer is het de doel om 5 Oeroude Zegels te openen met
Achtergrond.png
link={{{link}}}
 Ontgrendel Steen.

Ontgrendel Stenen droppen alleen van de Monsters op deze vloer, en je hebt in totaal 20 minuten de tijd om alle zegels te openen. Je bent sowieso 15 minuten kwijt, omdat per 4 minuten een spawn komt van al deze Monsters. De eerste spawn dropt zelden een Ontgrendel Steen, maar daarna heb je altijd aan het einde van een spawn een Ontgrendel Steen gedropt. Deze sleep je naar de Oeroude Zegel. Nadat je de laatste Zegel geopend hebt ga je naar de volgende vloer.

 • Vloer 6:

Hier stopt men de DT Run om één reden: Hier spawnt de Demonen Toren Smid.
Versla alle Monsters op dit vloer.
Let op: hier bevindt zich ook een baas: Trotse Demon Koning. Het is van uiterst belang dat deze als laatste gedood wordt. Doe je dat niet, en je dood hem als eerste of één van de eerste, dan veranderen alle Monsters in Slinkse Monsters, en is alleen de speler die de Koning gedood heeft in staat om items te upgraden, de rest zou dat niet kunnen.
Wanneer men klaar is met upgraden en je wilt door naar vloer 7, dan moet een speler die level 75 of hoger is op de DT Smid klikken, en die neemt iedereen mee naar de volgende vloer.

 • Vloer 7:
Deze vloer heeft meerdere opdrachten. Eerst zie je vier Metin van Dood. Deze moeten allemaal vernietigt worden. Wanneer je de laatste Metin van Dood vernietigd heb zie je een heleboel Slinkse Monsters spawnen, en ook een Metin van Moord. Je moet hier de Metin van Moord vernietigen die, ongeacht je level, een
Achtergrond.png
link={{{link}}}
 Onbekend Oude Kist dropt. Deze moet je openmaken. Je kunt twee dingen krijgen: niks of
Achtergrond.png
link={{{link}}}
 Zin-Sa-Gui Toren Kaart. Met een rechter muisklik op de Kaart verdwijnen alle Monsters en ga je door naar vloer 8.

N.b.: het verschilt per run hoelang het duurt totdat je de juiste Kaart hebt, je moet net zolang Metin van Moord doden totdat je de juiste Kaart hebt.

 • Vloer 8:
Een vloer vol met Monsters die je nog niet gezien hebt. Hier krijg je weer te maken met nep en juiste items. Onsterfelijk Spook dropt
Achtergrond.png
link={{{link}}}
 Bong-In Sleutel en
Achtergrond.png
link={{{link}}}
 Zin-Bong-In Sleutel. De juiste Sleutel is Zin-Bong-in Sleutel. Deze moet je slepen naar Sa-Soe. Dan verdwijnen alle Monsters en ga je door naar de laatste vloer.
 • Vloer 9:

De laatste vloer. Hier moet je alles op alles zetten om Man met de Zeis te doden, de laatste en sterkste baas in de Demonen Toren. Het is niet nodig om alle Monsters eerst te doden, maar wel aan te raden. Zodra Man met de Zeis gedood is worden alle Monsters verwijdert en keer je terug buiten Demonen Toren.

Belangrijk:

 • Het is niet mogelijk om een Groep te maken/veranderen vanaf Vloer 2. Doe dit voordat je Metin van Stoerheid dood.
 • Wanneer je "Herstel Stad" doet op Vloer 1, dan blijf je ook in vloer 1. Om eruit te komen moet je reloggen.
 • Doe je "Herstel Stad" op vloer 2 of hoger? Dan ga je naar Map1!
 • Krijg je een disconnect/kick? Dan sta je buiten Demonen Toren! Het is in beide gevallen niet meer mogelijk om terug te keren!
 
Tegenstanders:
 
Baas: Level 5 Tegenstander:
In dit gebied bevinden zich geen Level 5 Tegenstanders.
 
NPC's:
 
Aangrenzende Gebied:
Geen aangrenzende gebieden.
 
Aders: Metin Stenen:
In dit gebied bevinden zich geen Aders.
 
Kan dit gebied bereiken met de Oude Man Kan dit gebied bereiken met de Teleporter:
Je kunt dit gebied niet bereiken met de Oude Man. Je kunt dit gebied niet bereiken met de Teleporter.