De Wereldkaart

< Metin2Wiki < De Wereldkaart

De Wereld van Metin2

De Wereld is verdeeld in 3 Rijken: Chunjo, Jinno en Shinsoo. Ieder rijk is verdeeld over 4 kaarten (Map1, Map2, Gildegebied en 2. Gildegebied),die door middel van Portalen met elkaar verbonden zijn. Daarnaast is er nog een vierde, het neutrale gebied, hierin komen alle rijken met elkaar in contact.

Weltkarte
550px-Weltkarte.jpg

Höhere Auflösung

▲ Terug naar boven ▲

Chunjo-Rijk

Flag yellow.png

Het Chunjo Keizerrijk ligt in het westelijk deel van het continent. Het is een theocratisch rijk en wordt geleid door zijn spirituele leiders.

Gesticht door Yoon-Young, een neef van de voormalige keizer. Hij gebruikte de sterke magische krachten van zijn vrouw, die hem hielp de dreiging van de Metin Stenen vroeg te ontdekken. Vele malen heeft hij gevraagd om maatregelen tegen de Metin Stenen te nemen, maar hij werd genegeerd. Daarom leid hij zijn achterban in een rebellie tegen het voormalig rijk. Na het uiteenvallen van het voormalig rijk, is Chunjo nog steeds verwikkeld in een openlijke oorlog met het oostelijk en zuidelijk rijk.

Hun doel is het gehele continent onder hun controle te krijgen en de groeiende kracht van de Metin Stenen te vernietigen.

Map1 = Joan, Map2 = Bokjung, Gildegebied = Waryong, 2. Gildegebied = Songpa

▲ Terug naar boven ▲

Jinno-Rijk

Flag blue.png

Het Jinno Keizerrijk ligt in het oostelijke gedeelte van het continent. Dit rijk is gesticht op militaire kracht en de bevolking is agressief en militant.

De leider van het Jinno Keizerrijk is Ee-Ryoong, de zoon van de laatste Keizer. Hij gelooft dat hij het voormalig rijk kan verenigen met zijn leger.

Angsten over de gevolgen of effecten van de Metin Stenen zijn officieel genegeerd. Maar in het geheim probeert Ee-Ryoong een manier te vinden om de dodelijke kracht van de Metin Stenen te gebruiken voor militaire doeleinden. Map1 = Pyungmoo, Map2 = Bakra, Gildegebied = Imha, 2. Gildegebied = Daeyami

▲ Terug naar boven ▲

Shinsoo-Rijk

Flag red.png

Het Shinsoo Keizerrijk ligt in het zuidelijk gedeelte van het continent. De hoofd activiteit van de bevolking is handelen.

Na de stichting door Yoon-Yoing, na het uiteenvallen van het voormalig rijk, transformeerde de handel met het oosten al snel in een winstgevende overeenkomst. Shinsoo heeft conflicten met het westelijk rijk en de handelsroute kan gevaarlijk zijn. Toen ze de dreiging van de Metin Stenen ontdekten, bewapenden de handelaren zich. Hun doel is zich beschermen tegen de westerse aanvallen, het heropenen van de handelsroute, en het voormalig rijk verenigen onder hun leider.

Map1 = Yongan, Map2 = Jayang, Gildegebied = Jungrang, 2. Gildegebied = Miryang

▲ Terug naar boven ▲

Neutraal Gebied

Flag neutral.png

In de neutrale gebieden heb je alle vrijheid er is daar geen PvP-bescherming.

Apenkerkers

Spinnenkerkers

Speciale-Mappen

▲ Terug naar boven ▲

< Metin2Wiki < De Wereldkaart