De Duivelse Catacombe

De Duivels Catacombe Panorama.jpg


< Metin2Wiki < Wereldkaart / Gebiedscategorie < De Duivelse Catacombe
Flag neutral.png De Duivelse Catacombe
Info:
De Duivelse Catacombe werd geïntroduceerd op 14 november 2012 op de Nederlandse Server. Dit is één van de bekendste plekken om te ranken tussen level 75 - 85.

Men betreed deze map via de Catacomben Wachter in de Hwang Tempel. Je moet echter wel level 75 of hoger zijn. Ook moet iedere lid op zijn minst één succesvolle Demonen Toren Run volbracht hebben. Dit houdt in dat je, solo of via groep, Man met de Zeis gedood hebt.

De Duivelse Catacombe is een tweede variant van de Demonen Toren. Deze heeft 7 vloeren met elk zijn eigen doel. Vanaf vloer 2 loopt er een tijd van 60 minuten om de hele run compleet af te ronden.

Vloer 1 map
  • Vloer 1:
Eenmaal binnen is je taak om naar vloer 2 te komen om een
Achtergrond.png
link={{{link}}}
 Ziel Kristal Sleutel
te vinden. Dit is een Alternatieve Drop die alleen op vloer 1 plaatsvindt (dus deze Sleutel kan droppen van alle Monsters op vloer 1). Wanneer men de Sleutel verkregen hebt loopt er een tijd van 5 minuten op de Sleutel. Loop naar het midden van de map en drop de Sleutel op het Kud Standbeeld. Dit schijnt moeilijk op de Standbeeld te leggen zijn, probeer zoveel mogelijk de Sleutel op de buik te richten van het Standbeeld.Vloer 2 map
  • Vloer 2:

Deze vloer is je doel om naar het midden van de map te komen naar de NPC Tortoise Rots. Maar om de haverklap staan er Poort des Verderfs. Het is niet mogelijk om een Paarden Vaardigheid (Paardrij Slag) uit te voeren. Je moet deze Poorten vernietigen. Ze doen geen schade tegen spelers.

Let op: wanneer je vanaf vloer 2 naar vloer 3 gaat heeft iedere lid een
Achtergrond.pngAchtergrond.png
link={{{link}}}
 Gekrompen Hoofd
nodig. Wanneer een lid dit niet heeft zal diegene teruggeteleporteerd worden naar Hwang Tempel.

Praat met de Tortoise Rots om naar vloer 3 te komen.Vloer 3 map
  • Vloer 3:

Hier wordt het leuker. Op deze vloer staan 7 Metin van Vergelding verspreidt. 5 van de 7 zijn nep. Het is jouw taak om op z'n minst 1 echte Metin Steen te vernietigen. Nadat gelukt is ga je naar de volgende vloer.Vloer 4 map
  • Vloer 4:

Op vloer 6 moet je een weg zien te vinden door het doolhof. Er zijn maarliefst 6 verschillende manieren om naar het einde te komen. Volg de groene stippen en uit te puzzelen welke mogelijkheid bij jou past. Nadat je in de laatste kamer belandt bent moet de speler op de Runensteen klikken.

  • Klik op de afbeeldingen om het te vergroten.

Vloer 5 map
  • Vloer 5:
Op deze vloer vind je 5 uithoeken. In één van deze hoek zul je een baas vinden genaamd Tartaros. Deze moet je verslaan. Nadat het gelukt is zal hij een
Achtergrond.png
link={{{link}}}
 Grimas Totem
droppen. Hier loopt een tijd op van 5 minuten. Loop naar het midden van de map op de berg, en sleep dit item naar de grote Basalt Obelisk monument. Alle monsters verdwijnen en je gaat naar de volgende vloer.
Vloer 6 map
  • Vloer 6:

We zijn der bijna! Hier zul je heel wat monsters moeten verslaan. Maar pas op: Charon bevindt zich ook in het midden van de crew. Het is van uiterst belang dat deze baas als laatste verslagen wordt. Anders zul je hem twee keer moeten verslaan! Na het verslaan van Charon ga je naar de laatste vloer.


Vloer 7 map
  • Vloer 7:

Hier zijn we dan, de laatste vloer. Het enige wat je te doen staat is Azrael elimineren. Pas op voor Azrael's Nageslacht, deze pushen je heel vaak terug. Nadat Azrael verslagen is word je teruggeteleporteerd naar de portaal bij de Catacomben Wachter.

 
Tegenstanders:
 
Baas: Level 5 Tegenstander:
  • Zie rechts ->
 
NPC's:
 
Aangrenzende Gebied:
Geen aangrenzende gebieden.
 
Aders: Metin Stenen:
In dit gebied bevinden zich geen Aders.
 
Kan dit gebied bereiken met de Oude Man Kan dit gebied bereiken met de Teleporter:
Je kunt dit gebied niet bereiken met de Oude Man. Je kunt dit gebied niet bereiken met de Teleporter.


< Metin2Wiki < Wereldkaart / Gebiedscategorie < De Duivelse Catacombe