Strijd Zone

Strijd Zone Achtergrond.png


Flag neutral.png Strijd Zone
Info:
Sinds Spelversie 16.4 is de Strijd Zone gekomen. In deze map kan men 5 uur lang per dag vrijuit PvPen! Hier verneem je een groot verschil dan wanneer je buiten deze map vecht. Namelijk alle namen en chats zijn uitgeschakeld. Je weet niet tegen wie je vecht!

Spelers vanaf level 50 kunnen deze map betreden. Klik op de kleine "B" onder de Mini Map (Kan ook een "E" zijn wanneer er een Event zich bezighoudt - meer info zie beneden). Je ziet een scherm met alle info. Ook zie je een ranglijst. 1 lijst met de wekelijkse punten (de punten worden elke zondagnacht gereset), en een lijst voor algemeen (hier worden de totale punten getoond en wordt dus niet gereset).

Je moet niet alleen level 50 zijn om in de Strijd Zone te komen, de Strijd Zone is alleen geopend tussen 20:00 uur en 22:00 uur. Voldoe je aan deze stappen, dan kun je op Betreden klikken. Je word dan binnen enkele seconden naar de map geteleporteerd.

Eenmaal binnen heb je maar 1 doel: iedereen elimineren! Per speler die je verslaat krijg je 1 punt. Maar let op: dood je dezelfde speler binnen 5 minuten opnieuw, dan krijg je geen punten! De uitdaging zit 'em erin omdat je niet ziet tegen wie je vecht.

Het kan dus zo maar zijn dat een level 105 speler tegenover een level 55 komt te staan. Maar maakt die level 55 wel een kans? In de Strijd Zone wel! Bezoek simpelweg de NPC Strijd Zone Beheerder die in alle steden te vinden is. Voltooi de opdracht (Het Speciale Drankje), en je ontvangt een heel speciaal Brouwsel:
Achtergrond.png
link={{{link}}}
 Gevechtsdrankje. Dit drankje verhoogd je LP met 50.000, je Aanvals Waarde met 450 punten en ook nog is wat verdediging tegen klassen voor 20 minuten lang (of totdat je overlijd). Maar let op: bij gebruik word je LP Regeneratie verminderd tot wel 90% (hoe hoger je level, hoe minder LP Regeneratie!!). Dan wordt het knap lastig voor de hogere levels.

Naast vechten kun je, als je de kans krijgt, ook Mijnen en Vissen. Wanneer je succesvol mijnt komt er geen naam op de Erts te staan, houdt daar rekening mee.

Als je de Strijd Zone wilt verlaten klik je weer op de B of E. Wanneer je geen Strijdpunten hebt wordt je gewoon weer teruggeteleporteerd. Heb je wel Strijdpunten, dan krijg je een pijl boven je hoofd + er komt een bericht dat jij aankondigt de map te verlaten! Nu moet je 5 minuten lang zien te overleven. Word je gedood binnen de 5 minuten zijn de helft van je Strijdpunten verloren, en heeft de winnende speler 5 punten gekregen. Zijn de 5 minuten om, dan word je teruggeteleporteerd.

Op een rijtje:

 • Je verdient 1 punt per speler die je verslaat
 • Je verdient 5 punten wanneer je een speler verslaat die aangegeven heeft de map te verlaten
 • Je verdient geen punten wanneer je dezelfde speler verslaat binnen 5 minuten
 • Tijdens een Event verdien je dubbel zoveel punten


 • Wanneer je doodgaat verlies je 50% van alle punten (wordt altijd naar beneden afgerond)
 • Gebruik je een
  Achtergrond.png
  link={{{link}}}
   Reïncarnatie dan behoud je al je puntenElke zondag na de reset, worden de winnaars van de week nagetrokken. De top 3 krijgen een rank boven het hoofd van de karakter:
 
Tegenstanders:
In dit Gebied bevinden zich geen Tegenstanders.
 
Baas: Level 5 Tegenstander:
In dit gebied bevinden zich geen Bazen. In dit gebied bevinden zich geen Level 5 Tegenstanders.
 
NPC's:
In dit gebied bevinden zich geen NPC's.
 
Aangrenzende Gebied:
Geen aangrenzende gebieden.
 
Aders: Metin Stenen:
In dit gebied bevinden zich geen Metins.
 
Kan dit gebied bereiken met de Oude Man Kan dit gebied bereiken met de Teleporter:
Je kunt dit gebied niet bereiken met de Oude Man. Je kunt dit gebied niet bereiken met de Teleporter.
 
Beelden:
 
Gebiedskaart