Rad van Overvloed

Wat is Rad van Overvloed?

Het is een Event gehouden in de Item-Shop. Je hebt ook nog een ander soort Wiel namelijk het Wiel der Bestemming, ook wel Rad van Bestemming of Rad van Fortuin genoemd. Het verschil met de eerste Wiel is dat deze 3 verschillende levels heeft om betere prijzen te krijgen. Ook zijn de kosten per level anders. Het Rad van Overvloed heeft 1 level en prijzen kunnen constant gewijzigd worden. Dit Rad is ook een Permanente wiel.

Hoe werkt de Rad van Overvloed?

Als je de Item-Shop opent zul je bovenaan een kopje zien "Rad van Overvloed". Wanneer je hierop klikt zul je het Rad direct zien. Je krijgt ook een scherm te zien met mogelijke prijzen.

Je ziet velden met allerlei afbeeldingen. Deze afbeeldingen laat zien wat voor prijs erop staat. Elk vakje staat een afbeelding op dus je wint altijd wat. Er zit ook iets bijzonders aan deze vakken. Namelijk dat er een rode vak is. Hiermee kun je waardevolle en zeldzame items mee verdienen! Maar dan moet de pijl wel hierop eindigen, en wanneer dat gebeurd, heeft Draken God jou echt gezegend!

Klik met je muis op de grote knop in het midden met "Draai nu!". Hiermee zal de rad draaien en je kan zien wat je kunt winnen. Elke keer wanneer je speelt betaal je 15 Draken Munten.

Hoe krijg ik mijn prijs binnen?

Alle prijzen die je wint van de Wiel en Rad komen niet direct in je Item-Shop Opslag terecht. Deze komen in je Depot. Hiermee voorkom je dat de Item-Shop Opslag overvol raakt. Ook items met een tijdslimiet verloopt niet. Je kunt de depot bereiken door rechtsboven op het vierkantje te klikken en kies "Mijn Item Depot". Klik de items die je wilt hebben via "Verdeel". Deze worden dan verplaatst naar de Item-Shop Opslag. Items zoals Opslag Kist (met een hogere duur dan 2 uren) worden automatisch geactiveerd na een relog (wanneer je ze verdeeld).

Maar wat kun je nou winnen?

Rode Veld

Zoals we weten als je de Wiel opent dat je een scherm krijgt met welke items je kunt winnen. Deze items gelden alleen voor het rode vakken:

Wiel der Bestemming Klein.png

Overige prijzen

Zie ook