Meley's Hol

Meley's Hol Achtergrond.jpg


Flag neutral.png Meley's Hol
Info:
Deze map is gemaakt voor Gildes, en is alleen door gildeleden te betreden (een groep alleen dus niet). Het heeft geen minimum level, maar wel een maximum aantal leden per run, en dat is 16. De leden kunnen naar binnen alleen wanneer de leden als "Strijder" aangevinkt staan in de gilderank lijst. De gildeleider en/of een gildelid, met alle rechten, moet met Draken Kijker Dolnarr praten, die in Vuurland staat, om een registratie te laten maken. Na dat gedaan te hebben kunnen de maximale 16 leden in de Meley's Hol komen. De leden kunnen er niet meer in wanneer de run van start is gegaan. De startsein kun je doorgeven aan Draken Kijker Dolnarr die ook binnen de kerker aanwezig is.

Het kost de gilde 600 Gilderank punten om de run te spelen. Dat betekend een minimum gildelevel van 3. Wanneer het uiteindelijk niet lukt zullen er wel 300 punten worden teruggegeven. Mocht de run toch lukken, krijgen ze de volle 600 punten weer terug.

De gehele run bestaat uit 4 stages die de gilde in 1 uur moeten doorstaan:

  • Stage 1: De Drakenbeelden beschadigen

Vernietig de 4 Draken Beelden totdat ze 75% LP overhouden. Per Draken Beeld die 25% gezakt zijn zal de Draken Beeld een geelachtig schild om zich heen krijgen. Ook zal er een explosie van vuur in het midden te zien zijn die ook schade toebrengt naar de spelers. Wanneer dat het geval is, is de Draken Beeld genoeg beschadigd en zullen spelers geen schade meer kunnen toebrengen. Ook zijn de Magma Kevers verdwenen.

  • Stage 2: De Metin Stenen vernietigen

Kort nadat je de 4 Beelden beschadigd hebt zul je zien dat de Beelden een straal van vuur naar de Draak afspuwt. Nu zullen er ook Metin Stenen komen. Vernietig de 4 Draken Eieren. Nadat dat gelukt is, moet je de Draken Beelden opnieuw 25% vernietigen. Tijdens deze fase, zul je zien dat er regelmatig een gloed van vuur over de vloer verschijnt. Dit is te herkennen aan de blauwe teken die in het midden van de Beelden verschijnt. Ren daar gauw naar toe om geen schade te krijgen van het vuur.

  • Stage 3: De Bazen

Er zullen 4 Draken Kijker Idall's verschijnen, die gedood moeten worden. Pas dan kunnen de Draken Beelden volledig worden vernietigt. Ook zullen er om de 2 minuten opnieuw 4 Draken Eieren tevoorschijn komen. Zolang deze Metins hier staan, kan men geen schade geven aan de Draken Beelden.

  • Stage 4: De laatste stap
Wanneer de 4 Draken Beelden tot 0% vernietigt zijn, zal deze nu een blauwe kleur hebben. Nu moeten 4 spelers voor 10 seconden lang een
Achtergrond.png
link={{{link}}}
 Drakenvuur Ring op de Beelden leggen. De Draken Beelden gaat schade geven aan de Draken Koningin Meley. De Beelden zijn nu groen. Nadat de Koningin dood is, zal er een Gouden Draken Kist tevoorschijn komen waar alle spelers kunnen kiezen uit 2 verschillende kisten:
Achtergrond.png
link={{{link}}}
 Koningin Meley's Kist of
Achtergrond.png
link={{{link}}}
 Draken Kijker Kist.
 
Tegenstanders:
 
Baas: Level 5 Tegenstander:
 
NPC's:
 
Aangrenzende Gebied:
Geen aangrenzende gebieden.
 
Aders: Metin Stenen:
In dit gebied bevinden zich geen Aders.
 
Kan dit gebied bereiken met de Oude Man Kan dit gebied bereiken met de Teleporter:
Je kunt dit gebied niet bereiken met de Oude Man. Je kunt dit gebied niet bereiken met de Teleporter.