Krijger

< Metin2Wiki < De Klasse (Overzicht / Categorie) < Krijger

Krijger

Beschrijving:

Dankzij hun vaardigheden, de mogelijkheid om zware pantsers te dragen, speelt de Krijger een belangrijke rol. Zij streven naar machtige psychische kracht en geconcentreerde gedachten.

Gezien hun specialiteiten, kunnen ze catastrofale schade maken met Twee-Handige wapens. Ook kunnen ze zowel bepantserd als bewapend tegelijk hun vijand aanvallen.

Er zijn twee varianten voor Krijgers: Fysiek en Mentaal. Fysieke Krijgers kunnen snel slaan en hoge schade uitdelen, terwijl Mentale Krijgers heel defensief zijn, en heel onoverwinnelijk zijn tegen Monsters. Fysiek wordt ook wel Lichamelijke Krijger genoemd.

Krijgers gebruiken vooral Kracht en Vitaliteit, nadat deze twee volledig gevuld zijn gaan ze voor Behendigheid. Voor een Fysieke Krijger is het van absoluut belang dat ze Kracht hebben die een groot verschil maakt met Vaardigheden, en vooral de Aura van het Zwaard. Wanneer een Mentale Krijger volledige Vitaliteit heeft, zal hun Sterk Lichaam enorm toenemen in Verdediging. Hier gaat het om een belangrijke beslissing of je voor Kracht gaat of voor Verdediging. De Houding voor Kracht en Vitaliteit zal rond 1:1 (1 op 1) moeten liggen. Dit verschilt echter per smaak per speler.

Mentale Krijgers kunnen goed af met Twee-Handige wapens terwijl een Fysieke Krijger veel meer baat heeft bij een gewoon Zwaard. Ook is het raadzaam Twee-Handige wapens op Paard uit te voeren, en gewone Wapens te grond.

Anders:
Specialiseringen:
Fysiek-Krijger
Drie Wegen Snede.png Drie Wegen Snede Snij de vijand met bliksem snelheid (tot wel 3 keer!)
Vechtroes.png Vechtroes Verhoogt aanvalssnelheid, bewegingssnelheid, ontvangen schade
Pletten.png Pletten Je valt zo snel als en kogel aan, vijand heeft kans op blackout
Zwaard Zwaai.png Zwaard Zwaai Zwaait het zwaard om meerdere vijanden aan te vallen
Aura van het Zwaard.png Aura van het Zwaard Verhoogt Aanvals Waarde
Levenskracht.png Levenskracht Je verzamelt alle innerlijke kracht die je nog hebt en bundelt die explosieve kracht in een enkele slag
Mentaal-Krijger
Geest Slag (Z).png Geest Slag (Z) Stoot de vijand af
Stomp.png Stomp Stoot de vijand af
Zwaard Dreun.png Zwaard Dreun Kans op blackout, lange afstand aanval
Duw.png Duw Valt je vijand omver
Sterk Lichaam.png Sterk Lichaam Verhoogt verdediging, verlaagt bewegingssnelheid, valt nooit meer om.
Zwaard Orb.png Zwaard Orb Je raakt de grond met je zwaard, waardoor er een aura verspreid die schade aan de vijanden doet die dichtbij zijn

▲ Terug naar boven ▲

< Metin2Wiki < De Klassen (Overzicht / Categorie) < Krijger


Zie ook