Sjamaan

Versie door Bazett (overleg | bijdragen) op 22 feb 2017 om 22:19
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
< Metin2Wiki < De Klasse (Overzicht / Categorie) < Sjamaan

Sjamaan

Beschrijving:

Sjamanen zijn Magie gebaseerd die je nooit moet onderschatten. Met hun kennis om snelle vaardigheden te gebruiken staan Sjamanen nooit stil. Van pijnlijke vuur schade tot zeer gewelddadige bliksem aanvallen zal het uitzicht verbluffend zijn. Sjamanen zijn ook heel erg dankbaar voor Groepsleden, die hen voorziet van sterke Buffs.

Er zijn twee varianten voor Sjamanen. Draken Sjamaan en Genezende Sjamaan. Draken Sjamanen kunnen zowel beschermt op gaan, samen met zeer zware vuur aanvallen. Ook kunnen ze fysieke schade terugkaatsen, met nog meer ongeluk, Kritische terugkaatsing! Genezende Sjamanen zijn erg positief en kunnen heel snel wonden helen. Ook kunnen ze negatieve effecten verwijderen. Nadat ze zichzelf geheeld hebben schieten ze elektrische schokken af, die je zeker gaat voelen. Genezende sjamanen kunnen onder anderen Vergiftiging, Verlangzaming, Verbranding en Bloeding bij zichzelf en anderen weghalen. Genezen werkt niet tegen Opheffing.

Het is zeer belangrijk dat een Sjamaan weet wat het verschil met een Bel of Waaier doet. Uiteindelijk draait het als het om schade van vaardigheden gaat, om Magische Aanvals Kracht. En met een Waaier zijn ze daarmee op pad. De Bel wordt vaak gebruikt te paard. Dit om sneller schade uit te delen.

Algemeen hebben Sjamanen Intelligentie nodig, dit zal de vaardigheden sterk in kracht toenemen. Maar aangezien Behendigheid ook versterkt wordt tezamen met vaardigheden, heeft Kracht echter meer effect te paard. Het komt erop neer dat Kracht voor PvM (Player vs Monsters) gebruikt wordt en Behendigheid voor PvP (Player vs Player). Het volgende verhouding zou toegepast moeten worden voor Sjamanen: 1:1 (1 op 1) Vitaliteit : Intelligentie , Kracht voor PvM en Behendigheid voor PvP. In het spel zijn altijd handige snufjes om je Kracht over te zetten naar Behendigheid, mocht je klaar zijn met PvM.

In het begin heb je veel geduld nodig, maar met de juiste technieken kom je al een heel eind.

Anders:
Specialiseringen:
Draken-Sjamaan
Vliegende Talisman.png Vliegende Talisman Lange afstandsaanval
Draken Brul.png Draken Brul Voortdurende Vuur Schade
Spiegel.png Spiegel Kaats fysieke schade terug
Schietende Draak.png Schietende Draak Voortdurende Vuur Schade
Zegening.png Zegening Fysieke schade is vermindert
Draken Hulp.png Draken Hulp Verhoogt Kritieke Slagen kans
Helende-Sjamaan
Gooi Bliksem.png Gooi Bliksem Lange afstandsaanval
Bliksem Klauw.png Bliksem Klauw Lange afstandsaanval
Gezwindheid.png Gezwindheid Verhoogt bewegingssnelheid, verhoogt Spreuk Snelheid
Bliksem Ontbieden.png Bliksem Ontbieden Lange afstandsaanval
Genezen.png Genezen Herstelt LP, verwijderd negatieve effecten
Aanval Omhoog.png Aanval Omhoog Verhoogt Aanvals Kracht

▲ Terug naar boven ▲

< Metin2Wiki < De Klassen (Overzicht / Categorie) < Sjamaan