Legendarische Dagboek

Versie door Bazett (overleg | bijdragen) op 15 aug 2016 om 19:33
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
< Metin2Wiki < Item Overzicht / Items Categorie < Legendarische Dagboek
Legendarische Dagboek
Opdrachten:

Wordt niet als Opdracht Item gebruikt.

Herkomst:

Anders:
Verhandelbaar Te droppen Op te slaan Stapelbaar
NPC HandelsVenster Bundel
Kruis rood.pngNee Kruis rood.pngNee Kruis rood.pngNee Kruis rood.pngNee Haak Groen.pngJa Kruis rood.pngNee

  • Kan verkocht worden bij Soon
  • Je mag zelf weten hoeveel je er voor wilt hebben. De maximale waarde is onbekend. Wat wel bekend is dat je 500.000 Yang kunt proberen

Achtergrond.png
Legendarische Dagboek.png
'Beschrijving:

Deze duplicaat van een oeroud boek ziet er uiterst kostbaar uit

Geschiedenis van het Item:

Omdat deze Legendarische Dagboek 15 Pagina's bevat heeft deze 5 opties:

  • IJs Monster:
Het schrift op het vergeelde geschrift is bleek en bibberig, alsof het geschreven is door een heel zwak persoon '...IJs Monsters. Zelfs mijn Sura vaardigheden hebben me niet geholpen om ze allemaal te verslaan. Sommige lopen nog door de grotten en ik moet voorzichtig zijn dat ze me niet vinden. Tot voor kort boden ze me bescherming, maar nu...' Hier verdwijnen de letters van de pagina.
  • Op de rand van wanhoop:
Deze pagina is ook al verweerd. De datum in de bovenboek vertelt je dat het een soort Dagboek is: 'Het is niet de eerste keer dat ik wenste dat ik me anders had gedragen toen ik naar de God zocht. Ik was zo trots en blij met mezelf! Al deze dingen leiden me nu naar mijn zekere dood. Het laatste woord is heftig onderstreept.
  • Donkere Horror:
Het geschrift is ontzettend beschadigd, stukken papier zijn eruit gerukt. Je kunt alleen stukken ontcijferen van het bericht: '...Keizerlijke hof... toen de geleerde me alles leerden wat ik zo graag wilde weten.....makkelijk om de portaal te openen, maar... dood en horror is het donker... 'Een grote , getande scheur verhindert je om de rest te lezen.
  • Het gezicht van de dood:
Je vindt slechts op deze pagina van het geschrift: Het is een plaatje van een vrouwengezicht. Daaronder zijn er enkele woorden geschreven in het schrift waar je al bekend mee bent. Maar het handschrift ziet er nog bibberiger uit: De dood heeft zijn klauwen uit - ik heb dit gister uitgevonden. Ik liet een snelle blik vallen op een monster, voordat de angst het overnam en ik terug moest deinzen. Had ik het maar geweten! Als ik deze onuitsprekelijke horror eerder had geweten, had ik me nooit tot dit niveau verlaagd!
  • Het lot van een krijger:
Tijdens de Hee-Se Dynastie leefde er een legendarische Sura die Akuma heette. Hij was zo getalenteerd tijdens het vechten dat hij bijna geen tegenstanders kon vinden om zijn kracht mee te meten. Op een dag vond hij de notities van een mysterieuze plek die lang geleden bezegeld was en besloot al zijn tijd te investeren in deze plek te vinden en te openen. Hij beloofde terug te keren naar zijn geliefde Sunmi zodra hij zijn daden had voltooid... maar hij is nooit teruggekeerd.''

Functie:

Kan verkocht worden bij Soon voor een hoge prijs

▲ Terug naar boven ▲